Autor Tema: MT4-nejasno!!!???  (Pročitano 21700 puta)

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: MT4-nejasno!!!???
« Odgovor #45 poslato: 19.12.2011, 23:20:56 »
Hvala Darko,
imam folder u rezervi ali nisam probala sistem eliminacije indikatora osim jednog u koga sam sumnjala, a probacu i na drugom racunaru

Hvala puno jos jednom!

Van mreže anchy

• Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 29.12.2011, 22:33:18 »
Ako bi moglo jedno objasnjenje... U ovoj vasoj edukaciji MACD izgleda drugacije nego kod mene na platformi - kod vas su dve linije ispod kojih je histogram, a kod mene samo histogram preko koga ide jedna linija... Znam kako se tumaci ovako kao sto je kod mene, ali da li moze nekako da se promeni da bi bio kao kod vas? Mogu i da stavim sliku kako je kod mene, da vidite...

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #47 poslato: 30.12.2011, 00:49:58 »
... Mogu i da stavim sliku kako je kod mene, da vidite...

Najbolje postavi svoju sliku i link ka našoj da vidimo konkretno o čemu se radi...

Van mreže anchy

• Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 30.12.2011, 09:57:50 »
Link ka vasoj stranici: http://forexsrbija.rs/macd.html

Tu vam je i moja slika... Inace stavljam parametre 13, 34 i 8, jer sam sa druge strane cula da bi bilo bolje da su parametri clanovi Fibonacijevog niza, ali, svejedno, i kad stavim parametre 12, 26 i 9, dobijam slicnu sliku...

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 01.01.2012, 23:34:07 »
to su Anchy dva razlicita indikatora,na ovom linku je JohnyG postavio taj drugi pa mozes da ga skines

http://www.forexsrbija.rs/forum/indikatori/macd-i-macd_meter/

Van mreže anchy

• Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 03.01.2012, 02:11:30 »
E, hvala puno, Branchy! Samo mi jos reci - kad skinem indikator, vidim da mi se pojavi u expert advisors, ali kako da ga ubacim u chart? Pokusala sam da ga privucem ili da idem na Attach to a chart, ali nece... :(

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 03.01.2012, 13:20:11 »
E, hvala puno, Branchy! Samo mi jos reci - kad skinem indikator, vidim da mi se pojavi u expert advisors, ali kako da ga ubacim u chart? Pokusala sam da ga privucem ili da idem na Attach to a chart, ali nece... :(

Osim ako nije EA, treba indikator da stoji u ...experts/indicators, tu ga ubacis, pa kada pokrenes platformu otvaras navigator, pa ides u custom indicators, tu ga pronadjes i jednostavno prevuces na chart ili dva puta kliknes. Ako sam te dobro razumeo.

Van mreže anchy

• Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 04.01.2012, 12:03:21 »
MileFX, dobro si me razumeo i odlicno mi objasnio, hvala ti! :)

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: 04.01.2012, 12:27:17 »
MileFX, dobro si me razumeo i odlicno mi objasnio, hvala ti! :)

Trudim se, i drugi put.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 02.02.2012, 20:56:45 »
Pomoc drugari, instalirao sam drajvere za misa(volim kada je sve upadate-ovano, da nigde nema uzvicnika...) ali posle toga sam izgubio onaj crosshair u platformi, tj. kada kliknem na srednji klik(tockic) vise nemam tu funkciju da se ukljuci crosshair, a tesko mi je bez toga. Da li neko zna kako to vratiti u platformi?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #55 poslato: 02.02.2012, 23:47:59 »
Pomoc drugari, instalirao sam drajvere za misa(volim kada je sve upadate-ovano, da nigde nema uzvicnika...) ali posle toga sam izgubio onaj crosshair u platformi, tj. kada kliknem na srednji klik(tockic) vise nemam tu funkciju da se ukljuci crosshair, a tesko mi je bez toga. Da li neko zna kako to vratiti u platformi?

To ti je onda već do drajvera. Moraćeš da klikneš na crosshair ikonicu ubuduće (gore levo ;))...

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 03.02.2012, 10:43:16 »

To ti je onda već do drajvera. Moraćeš da klikneš na crosshair ikonicu ubuduće (gore levo ;))...

Tako i radim, mislio sam da ima neka funkcija u platformi, resicu onda na neki drugi nacin.