Hteo sam nesto da predlozim a naravno svaka sugestija je dobro dosla.
Posto se svako oslanja na neki svoj sistem pritom se retko obaziruci i na druge sisteme zasto nebismo sve to objednili u jednu temu gde mozemo zajednickim radom da proverimo u kakav market odgovara kojoj strategiji i dali postoji mogucnost kombinovanja ili modifikacija pojedinih strategija.
U delu foruma
Vaše strategije vec je dosta clanova iznelo sisteme na koje se svakodnevno oslanja, moja ideja je da ulaske na osnovu induvidualnih strategija objedinimo u jednu temu za jedan valutni par.
Ideja:
Svakako nije takmicenje ko ce vise pipa uzeti, jednostavno svako ko zeli da ucestvuje postavi svoj ulaz(Entry price i SL) i strategiju na osnovu koje je usao i dali je planirano trgovanje dnevno ili long term. na kraju dana cemo da analiziramo uspesnost predvidjanja, tj koje pozicije su otisle na pravu stranu a koje nisu(znaci zanima nas samo smer, ne target). Na kraju nedelje/meseca analiziramo trziste i proverimo uspesnost svake strategije ulaska u tim uslovima trzista.
Ovu temu sam postavio ovde zato sto zelim da cujem kolika bi bila zainteresovanost za ovakvo nesto da nebi opet samo ja vodio svoju evidenciju trgovanja u toj novoj temi
A i nisam bas neki daytrader, posebno ne samo na jednom valutnom paru tako da ako bi sam pisao ni nebi bila bas previse ispunjena.