Autor Tema: eToro - practice chalenge  (Pročitano 5308 puta)

Van mreže FxSonic

• Pogledaj profil
eToro - practice chalenge
« poslato: 04.04.2011, 00:56:03 »
Pozdrav trejderi
Proslu nedelju sam trgovao na e-toro  demo racun i ucestvovao sam na nivni practice chalenge , osvojio 250$ . E sad trebam otvoriti real account i napraviti depozit od 250$ pa da mi onda oni prebace ovu nagradu od 250$ koju sam dobio na  chalenge.
Interesuje me dal ima neko slicno iskustvo  ... kako ide sve to ... neki komentar?
Hvala

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: eToro - practice chalenge
« Odgovor #1 poslato: 04.04.2011, 08:40:18 »
Nije mi baš najjasnije koje je tvoje pitanje...
Super što si učestvovao u takmičenju - podižeš praksu na veći nivo.
Super je što su ti dali nagradu - poznati su po tome.
A ako pitaš kako sad prebaciti novac da bi trgovao na live računu i kako otvoriti live račun uopšte - to već imaš objašnjeno na forumu do detalja, samo malo pretraži ;)

Van mreže FxSonic

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 04.04.2011, 13:06:58 »
Ok... izvinjavam se zbog moje nejasno pitanje...  :-\

Za da dobijem  250$ koji sam osvojio na chalenge ,moram otvoriti live racun i na njega moram napraviti depozit od mojih 250$. Znaci imacu na racunu 250$ mojih + 250 od chalenga

E interesuje me dal je imao neko drugi ovo iskustvo, primer ako zelim potraziti withdrawl kad i kako mogu... ili imacu neke uvjete.... itd

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 04.04.2011, 13:21:08 »
Ok... izvinjavam se zbog moje nejasno pitanje...  :-\

Za da dobijem  250$ koji sam osvojio na chalenge ,moram otvoriti live racun i na njega moram napraviti depozit od mojih 250$. Znaci imacu na racunu 250$ mojih + 250 od chalenga

E interesuje me dal je imao neko drugi ovo iskustvo, primer ako zelim potraziti withdrawl kad i kako mogu... ili imacu neke uvjete.... itd

Ne trebas da ulazes 250$, čini mi se da je minimalna uplata 25 ili 50USD i kada to uplatis onda zatraži da ti i oni uplate tih osvojenih 250$, tako sam ja pre 2 godine odradio i naravno, isplaćuju dobit, ne brini.

PS: Pošto si iz MK onda to obavezno uradi sa kreditnom-debitnom karticom kako bi mogao da na nju i dobit da povlačiš. Ovo iz razloga što iz MK ne može da se uplaćuje na forex preko banke na drugi način.
« Poslednja izmena: 04.04.2011, 13:24:28 TheSage »

Van mreže FxSonic

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 04.04.2011, 17:12:47 »
Hvala theSage , planiram da uplatim preko moneybookers, mislim da mi je tako najbolje za sada.

Da moram da napravim 250 deposit , evo e-mail od etoro...

"In order to claim your prize, please make a deposit of at least $250 to your real account and send us the following information:

1. The dates of the championship you participated and won

2. Your rank

3. Your username in both Demo and Real

Once we receive all of the details, it will take another business day to process your request. As soon as the prize is added to your account, you will receive an email. Please note, you can claim only one prize.

Please note you must deposit $250 into your Real account no later than the week following your win in order to claim your prize.

Should you require further assistance or information, please reply to this message or chat live with us during our business hours.

Best Regards,

eToro Support Team"

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 04.04.2011, 17:56:15 »
Hvala theSage , planiram da uplatim preko moneybookers, mislim da mi je tako najbolje za sada.

Moneybookers je najbolje rešenje. Kada kreneš trgovanje na eToro vodi računa pošto je u pitanju potpuno drugačija platforma u odnosu na MT4 i posluj samo na sigurno.

Sretno i razbucaj ih.

Van mreže FxSonic

• Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 04.04.2011, 20:13:57 »

Moneybookers je najbolje rešenje. Kada kreneš trgovanje na eToro vodi računa pošto je u pitanju potpuno drugačija platforma u odnosu na MT4 i posluj samo na sigurno.

Sretno i razbucaj ih.

Tnx TheSage
Pa zasada dopada mi se eToro platforma, stoznam, nekako mi je jednostavna za rad... :) isto koristim i mt4 platformu za neke indikatore itd... u svaki slucaj hvala pa ako trebam pomoc .... tu ste?  ;)