jos jedna nedelja je iza , po onome sto sam video , beastie je opet briljirao.Profit je 250 pipsa za ovu nedelju , malo je novih pozicija otvorio i zatvorio , vecina je bila iz prosle nedelje -recovery! trenutno imam 5 otvorenih trejdova sa -200 pipsa floatinga, sto je dobro , jer ovo nije scalping EA , vise je swing . Najveci minus je na AUDUSD -167, recoveri je vec otvorio poziciju pa cemo videti kako ce se sledece nedelje stvari odvijati . Kada sam ostavio opciju break even at gold- true i BEP-2 , nisam ni pretpostavljao koliko ce dobro pokazati. Naime kada dotakne krajnji support ili resistance vecina parova ode na suprotnu stranu , sto mi sa ovim podesavanjima omogucava da poznjem ceo trend , ako se i PA vrati nazad profit je minimalan (2 pips) .kako god odlicno je za sada!
PS
Nekoliko ljudi ima ovaj EA na live racunu, nazalost neki su imali manji depozit i veci lot u igri , pa im je Tsunami period na trzistu oduvao racun, vodite racuna o velicini depozita i i velicina lota , to je najbitnija stvar u ovom EA sistemu.