Autor Tema: Beastie: a Nanningbob trend and counter-trend auto-trader by Steve Hopwood  (Pročitano 16790 puta)

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
jos jedna nedelja je iza , po onome sto sam video , beastie je opet briljirao.Profit je 250 pipsa za ovu nedelju , malo je novih pozicija otvorio i zatvorio , vecina je bila iz prosle nedelje -recovery! trenutno imam 5 otvorenih trejdova sa -200 pipsa floatinga, sto je dobro , jer ovo nije scalping EA , vise je swing . Najveci minus je na AUDUSD -167, recoveri je vec otvorio poziciju pa cemo videti kako ce se sledece nedelje stvari odvijati . Kada sam ostavio opciju break even at gold- true i BEP-2 , nisam ni pretpostavljao   koliko ce dobro pokazati. Naime kada dotakne krajnji support ili resistance vecina parova ode na suprotnu stranu , sto mi sa ovim podesavanjima omogucava da poznjem ceo trend , ako se i PA vrati nazad profit je minimalan (2 pips) .kako god odlicno je za sada!
PS
Nekoliko ljudi ima ovaj EA na live racunu, nazalost neki su imali manji depozit i veci lot u igri , pa im je Tsunami period na trzistu oduvao racun, vodite racuna o velicini depozita i i velicina lota , to je najbitnija stvar u ovom EA sistemu.

« Poslednja izmena: 26.03.2011, 20:34:42 Panzer »

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
uf pa tebi bash ide ovaj robto. primetio sam da ti je ukljuchen na demo rachunu na 7 parova. koje bi stavljao na live??

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
ukljuceni su mi svi parovi koji imaju spread manji od 5 + zver GBPJPY ! otprilike 11 parova ! Ako mislis da ides live , ne koristi ruske brokere, posto nekako blokiraju MT4 kada beastie treba da posalje trade!
i jedan savet :Ne pokusavaj da trgujes sa ovim EA live ako nemas minimum 1000 usd, jer mi se desavalo na EA za vreme ove japanske ludnice da mi minus bude i do 700 par dana pre nego sto se zatvori sve u plusu.
Moj demo je 0.02 usd per pip , 11 parova koji imaju najmanji spread!

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Joj , Joj ako minus ide i do 700 usd na racun od 1000 usd to znaci da veoma lako moze da ti spali racun.
Šta bi se desilo da je usdjpy pao još niže posle tolike kupovine Jena. USD JPY je dostigao najniži nivo od 76.33, a ko garantuje da nije mogao da ode na npr 74.00 i da povuče i ostale valute sa kojima se trguje i da spali racun.

Ne kazem da je EA los , vec samo da treba uzeti u obzir da mozda treba ugasiti EA pri takvim turbulencijama.

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
Pa  da , ja sam to i uradio , dok je trajala ona ludnica sa tsunamijem , oni parovi koji su mi bili otvoreni jer nisam na vreme ugasio ea , su posle 7 dana usli u plus iz recoverija .  Znam neke ljude koji vec 2 godine furaju stariju verziju ovof EA na live racunima , i svi su preziveli  :D ! Samo kazem fora je ne biti pohlepan i mastati o milionima koje ce ovaj EA da napravi sa malim depozitom i velikim lotom !to je nemoguce ! Ai prokleti kriminalci citaju forum , pa kod ruskih brokera nece najbolje raditi , jer pomocu nekog plug in-a prave zastoj u otvaranju trejda , taman toliko da se ne aktivira !

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Panzer da li si testirao Old Beastie tj. Sixths trading - an EA by macman, Bob and Steve mk 2 sad je aktuelan na forexfactory forumu?

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
jesam , Beastie je napravljen da bi otklonio greske Old beastia , u stvari ceo sistem je isti sem otvaranja naloga , kod beastia je stelt otvaranje naloga bez vidljivog  TP i SL , a kod OTB je sve vidljivo. OTB vec radi skoro pa 2 god na live , i odlican je ! Nema razlike izmedju ova dva EA , jedino u nacinu postavljanja trejda , a sistem im je isti !Sve u svemu oba dobro rade !