Autor Tema: FAP Turbo  (Pročitano 3662 puta)

Van mreže webboy

• Pogledaj profil
FAP Turbo
« poslato: 17.02.2011, 16:44:21 »
Pozdrav svima,

Nisam nasao nijednu temu u kome je opisan "cuveni" Fap Turbo EA. Posto Forex pratim od 2008 godine, primetio sam da je popularizacija EA, kao i njihova komercijalna upotreba naglo porasla nakon pojave ovog EA.

Da li neko od vas ima (i kakva) iskustva sa ovim EA?

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: FAP Turbo
« Odgovor #1 poslato: 18.02.2011, 13:42:21 »
ja sam ga testirao neko vreme ali nisam bas odusevljen njime .... :(

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #2 poslato: 18.02.2011, 16:05:58 »
Nisam siguran, ali ako se dobro sećam, radi dobro neko vreme, pa se desi da spali račun.

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 21.02.2011, 09:15:21 »
Skoro 2 meseca (24/7) mi je bio aktivan na Demo računu . Konačni skor je NULA. Najbolje rezultate je postizao na EurChf i UsdCad.

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 21.02.2011, 10:22:53 »
i to verovatno samo kada je radio scalping !!!

Van mreže webboy

• Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 22.02.2011, 10:34:26 »
Tja, problem sa FT-om je sto se i  on mora nadgledati tokom rada i skoro svako vece se mora rekonfigurisati da bi radio kako treba.

Primera radi standardne SL tacke su katastrofa, Max Spread parametar takodje, a o Slippage da i ne pricamo.

Takodje treba izbegavati trgovanje FT-a kada su najavljene vesti visokog uticaja, narocito u azijskoj sesiji.

Sve u svemu ja sam pomovu FT-a uspeo da demo nalog sa 10000USD za godinu dana dovedem na preko 100 000 usd. Pri tome sam radio i sa standardnim podesavanjima, a i sa extremnim podesavanjima tipa Risk Reduktor na preko 200 i slicno.

Trenutno ga pustim ponekad da radi i na live nalogu, ali iskljucivo kada nema naznaka volatilnosti. Najbolje rezultate daje u nocima pred neki praznik Japanskih ili AU/NZ banki.

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 22.02.2011, 12:52:06 »
hm ....testiraj ga na manjem demo racunu od recimo 1000usd sto je realnije da ces uloziti toliko ....

Van mreže webboy

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 22.02.2011, 18:44:29 »
Probao sam i tako, da ga testiram sa demo accountom od 100 usd i bio je uspesan. Ne mogu tacno da kazem koliko uspesan jer sam na istom nalogu isprobavao raznorazne stvari, ali je apsolutno definitivno da je ostvario dobitak.

Trenutno mi je aktivan na pravom nalogu koji sam nedavno startovao.... drzim ga ukljucenog za sve Scalping parove osim GBPCHF. Ne trguje bog zna kako cesto jer sam ga "stiso" sa max spread-om i Slippage-om. Mogu da kazem da je do sada pod mojim budnim okom svaku sesiju zavrsio u plusu. Ima svake veceri po neki gubitak, ali profitom nadmasuje taj gubitak uvek. Trenutno aktuelna verzija je 52.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 22.02.2011, 18:58:36 »
hm ....testiraj ga na manjem demo racunu od recimo 1000usd sto je realnije da ces uloziti toliko ....

Nije bitno da li se nešto testira sa 1.000$ ili sa 100.000$ , važno je napraviti dobar MM za određeni iznos acc... Sa druge strane se slažem sa tobom da svako otvara demo acc. sa iznosima sa kojima misli da će krenuti i sa pravim novcem.