Pozdrav Bosanova,
da, tema je zaključana iz tehničkih razloga (zbog automatskog ažuriranja početne strane na kojoj se takođe nalazi tehn. analiza koja vuče poslednji post iz te teme pa da ne bi došlo do konfuzije). Zato i i postoje sve druge teme u kojima se može diskutovati i na nju (upravo to i pokazujemo).
Pa hajde onda redom da krenem: ovo je isključivo tehnička analiza na osnovu dokazanih linija pivota, podrške i otpora, a od indikatora suključeni samo CCi i RSI. Radi se (kako i sam naslov kaže) na dnevnom nivou, nisu uključeni fundamenti. Ukoliko ima jakih fundamenata taj dan, moramo da pripazimo. Ne volim da preuzimam tuđe zasluge, tako da neću da kažem da je isključivo naš produkt, poredi se više izvora i dodaje naše viđenje i time se podiže verovatnoća pozitivnog ishoda. Relativno mali broj pregleda me ne brine, a može da ima više razloga: nekome je dovoljan thumbnail, mrzi ga klikne na sliku na forumu, zatim tu je slika i na main page-u, a stavljamo i na FB i Twitter. U suštini, i mi smo krivi što ne otvara više korisnika jer ne pratimo i ne postujemo rezultate koji su, bez lažne skromnosti, vrlo impresivni. I sam si mogao da se uveriš u to. Da, slažem se da bi mogli ranije da objavljujemo analize u ponekim slučajevima, ali ako je eventualno kasno za ulazak u trgovanje na jednom paru, nije na svih ostalih 7. Alternativa je takođe veoma dobar alat jer tačno znamo šta i dokle možemo da očekujemo.
Nadam se da sam ti pomogao. Ako ima još šta, slobodno pitaj.
P.S. Molim te bez persiranja