Autor Tema: Mass Mind Indicators  (Pročitano 2377 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Mass Mind Indicators
« poslato: 10.01.2011, 00:04:47 »
Proteklih dana veoma reklamiran skup indikatora koji besplatno mogu da se skinu sa sajta http://forexdualsystem.com/ samo treba da ostavite neki komentar.

Među indikatorima se nalaze:
1. Donchian Channels Indicator,
2. “Sweet Spots” Indicator,
3. Fractal Support and Resistance Indicator,
4. Pivot Points Indicator,
5. Zig-Zag Fib Support and Resistance Indicator.

Moja pretpostavka je da ovo daju za "DŽ" kako bi u skorije vreme prodavali EA koji će da radi na osnovu indi-ja.
E da se ne bi zamarali, u attachmentu se nalaze i indikatori i uputstva za rad...

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Mass Mind Indicators
« Odgovor #1 poslato: 23.01.2011, 09:47:48 »
Moja pretpostavka je da ovo daju za "DŽ" kako bi u skorije vreme prodavali EA koji će da radi na osnovu indi-ja.

Upravo se to i obistinilo. Pre nekoliko dana su počeli da prodaju EA po ceni od 990$, a od utorka u poskupljuje na čak 2.400$ godišnje. Ko hoće da učestvuje ima link u gornjem postu.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 23.01.2011, 10:55:34 »

Upravo se to i obistinilo. Pre nekoliko dana su počeli da prodaju EA po ceni od 990$, a od utorka u poskupljuje na čak 2.400$ godišnje. Ko hoće da učestvuje ima link u gornjem postu.

To sada postaje dobra fora više niko neće da kupuje jeftine EA od 100$  pa su se svi trgovci dosjetili da naplaćuju po nekoliko hiljada $ za nove EA misle tako će ljudi kontati da je ovo svemogući EA i platit će tu lovu, a naivnih uvijek ima i plate tako da on kada proda 40 komada po 2400$ eto mu 96 000$ a ovako bi morao prodati 960 komada po 100$.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #3 poslato: 23.01.2011, 11:10:36 »

To sada postaje dobra fora više niko neće da kupuje jeftine EA od 100$  pa su se svi trgovci dosjetili da naplaćuju po nekoliko hiljada $ za nove EA misle tako će ljudi kontati da je ovo svemogući EA i platit će tu lovu, a naivnih uvijek ima i plate tako da on kada proda 40 komada po 2400$ eto mu 96 000$ a ovako bi morao prodati 960 komada po 100$.

Tako je. A tek navala prodaje oko nove godine! Ljudi tada imaju para, šta im je da daju 100$ za neki EA koji pokazuje super sjajne rezultate (ali samo pokazuje), vi ga kupite, a supporta nigde, praznici, ovo-ono. Kad se vrate, prošao vam je rok za refundaciju, ako je uopšte i bilo. Ali, dobro, šišanja će uvek da bude...