Autor Tema: MT4 Quick fingers  (Pročitano 3373 puta)

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
MT4 Quick fingers
« poslato: 11.11.2010, 23:45:05 »
Koristim MT4, nekako mi ne ide brzo i efikasno otvaranje pozicija i postavljanje eventualno TP i SL, pa reko da vidim kako vi to sve radite, pošto vidim da su za neke strategije bitni minuti i skoro pa sekunde. Znači kako to najbrže i najbolje odraditi? Hvala
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: MT4 Quick fingers
« Odgovor #1 poslato: 11.11.2010, 23:50:02 »
Koristim MT4, nekako mi ne ide brzo i efikasno otvaranje pozicija i postavljanje eventualno TP i SL, pa reko da vidim kako vi to sve radite, pošto vidim da su za neke strategije bitni minuti i skoro pa sekunde. Znači kako to najbrže i najbolje odraditi? Hvala

Skeniraj racunar na viruse, znaju itekako da uspore platformu.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 12.11.2010, 00:32:00 »
OK to, nije problem u radu same platforme, nego sam mislio da li imate brži način od klika na "New order" pa tamo buy/sell, pa naknadno TP, SL... Interesuje me sam redosled radnji kad vi otvarate pozicije.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 12.11.2010, 01:28:23 »
OK to, nije problem u radu same platforme, nego sam mislio da li imate brži način od klika na "New order" pa tamo buy/sell, pa naknadno TP, SL... Interesuje me sam redosled radnji kad vi otvarate pozicije.

Ne znam brži način a radim na MT4 preko 3 godine. Redosled je taj, otvoriš poziciju pa onda u Terminalu desnim klikom na poziciju idemo na modifikovanje sl, tp i eventualno trs.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 12.11.2010, 01:39:33 »
Hvala na odgovoru. Skontao sam da mi je je grafik stajao na M1  :o pa su mi cene bežale svaki čas i nisam mogao da ubodem natenane.. :) Znači to je to, samo još rutina.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #5 poslato: 12.11.2010, 04:11:03 »
Hvala na odgovoru. Skontao sam da mi je je grafik stajao na M1  :o pa su mi cene bežale svaki čas i nisam mogao da ubodem natenane.. :) Znači to je to, samo još rutina.

Pa u suštini nije bitno na kom si tajmfrejmu, cene se isto kreću :)
Nažalost u MT4 platformi ne postoji opcija oneclick ulaska u poziciju (bar je ja ne znam) kao kod nekih drugih, ali postoji EA sa kojim možeš mnogo lakše i preglednije da postavljaš SL i TP http://www.forexsrbija.rs/forum/trgovanje-sa-robotima/visualno-pomeranje-sl-i-tp/.