Autor Tema: RENKO system Mihailo  (Pročitano 18644 puta)

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: RENKO system Mihailo
« Odgovor #30 poslato: 12.05.2012, 22:38:00 »
strategija je dobra Vladimire,ali moras da procitas sve postove redom u kojima imas objasnjenje za svake sto ti nije jasno...
nisam bas sigurna (jer pravim pauzu zbog obaveza) da je Mihailo odustao od strategije ali da sam na njegovom mestu, ja bih prestala odavno da pisem postove jer ne bih imala zivaca da odgovaram na jedna te ista pitanja po sto puta a i neki pojedinci pokusavaju da modifikuju njegovu strategiju pa sam i ja iz tog razloga prestala redovno da ih citam

Van mreže Vladimir

• Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 01.07.2012, 18:45:38 »
Neznam, nisam mogao upraviti ovu ali mislim da Cobra THV je bolja i jednostavnija od ova , ili pa je meni jednostavnija za razumevanje :) Nisam radio na live racunu, za neki dan planiram uplatiti oko 500$ , samo jos se dvoumim koji broker izabrati. forex4you ili ava , bitno mi je da imaju debitnu karticu da mogu lakse povuci novac. Sta mislite ili dajte neki drugi predlog.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 01.07.2012, 22:00:43 »
Neznam, nisam mogao upraviti ovu ali mislim da Cobra THV je bolja i jednostavnija od ova , ili pa je meni jednostavnija za razumevanje :) Nisam radio na live racunu, za neki dan planiram uplatiti oko 500$ , samo jos se dvoumim koji broker izabrati. forex4you ili ava , bitno mi je da imaju debitnu karticu da mogu lakse povuci novac. Sta mislite ili dajte neki drugi predlog.

Vladimire, Mihajlo sa FF foruma je otiso na neki nivo iznad , ova strategija je bila put ka nekom njegovom trgovanju koji je sad postigao..

Sto se tice Cobrinog sistema, nema tu neke filozofije.. bit je probijanje trenda i onda na valovima da surfas i uzimas pipseve....Samo sto je on neke indikatore podesio tako da olaksavaju taj nacin trgovanja... 

To je jedan od standarda nacina  trgovanja na M5... probijanje trenda i surfanje valovima...

Ps.. nemoj ni blizu ic ovim brokerima koje si spomenuo ako zelis sa toliko novca krenut trgovat...
I ako je to tvoj pocetak,, mislim da nije dobro da kreces sa tolikom sumom..

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 01.07.2012, 22:15:38 »
2012 me je preduhitrio sa porukom :)
jednostavna je i Mihailova ali ti koristi onu koja tebi najvise odgovara...sto se tice racuna,ako si siguran u sebe i svoje znanje - samo napred,ali kreni prvo sa cent racunom.
Sve najbolje :)

Van mreže Vladimir

• Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: 02.07.2012, 00:26:12 »
Zasto mislis da ovi brokeri nisu u redu, predlozi neki  koji mislis.
Sta se tice oko iskustva , radio sam neko vreme prije godinu dana na demo i malo na live , izgoreo sam na etoro neku sumu, i na lite forex sam cent racun, ne puno 30-50$ . pa sam se otkazao , nekako sve mi se natrpalo ... tada kao noob, ovu strategu , pa onu , pa ovaj sistem ,pa ovako, tako itd... sve mi se izmutilo i tada na etoro sam spukao racun  , neslavno sam se otkazao:) I evo me sad opet prije neko vreme na demo , jos par nedelja  pa hocu da uradim  jedan depozit.
Inace da ,Thv mi je jednostavnija i trcim da uhvatim svaki talas, nego cekam na sigurnije i ja da se osecam tako pa makar i da pogresim, na sedmicu radim nekad i samo 2-3 trejda. Trebam je vezbati jos , uvek ispustim dosta pipove zatvorim prerano pozicije.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 02.07.2012, 22:05:38 »
Bit je da krenes sa nekim osnovama, ...pusti razne sisteme, di imas ne ff forumu sistem da je neko postao i da hiljade ljudi trguju da je tako jednostavan, nema toga...onaj ko je postavio taj sistem i koj moze trgovat taj sistem to ima u svojoj glavi, i tesko je to prenest nekom neiskunsnom u njegovu glavu bez iskustva

Ti moras krenut sa nekim osnovama, i polako kako gradis znanje tako ces i svoj sistem napravit, mada ce to bit sistem ko i vecina, trgovanje na osnovama, al ces ti nac sebi koj indi koji ce ti to olaksat..

evo ti jedan broker.. prosjek spreda mu je ok 0.4 na eur-usd.. za taj kapital ti nemogu ja bas pomoc da nadjes brokera..

https://www.jfdbrokers.com/#info_and_service/faqs

ovi sve odradjuju preko banke .. neznam koliko to tebi odgovara..

regulirani su i u njemackoj eu itd..

Van mreže Vladimir

• Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: 02.07.2012, 23:06:37 »
2012 Hvala na odgovoru, razgledacu taj broker . mada meni vise odgovara da ima moneybookers ili creditne cartice , u svaki slucaj je ok.
Oko trgovanja so razlicitih sistema , verujem ti da je tako i potpuno si u pravo , isto i ja sam osetio kad mi se sve ispomutilo , treba za sve vreme... Sada pokusavam polako i disciplinovano trgovati pa videcemo sta bude , zasada so ovaj THV cobra ne ide lose na demo,a kad bude live videcemo tad :P  .
pozdrav